Вже у цьому році! Нові моделі від Taylor!

Taylor Guitars – компанія, яка відома своїми ноу-хау у світі акустичних гітар та Eco-Friendly підходам. В цьому році вона презентувала нові, унікальні в своїх специфікаціях моделі. Більша частина розроблених гітар немає схожих аналогів серед інших брендів. Їх розробками займалися справжні спеціалісти дизайну. Решта пропонуємих моделей має схожий вигляд на попередні, але матеріали, з яких вони виготовлені, пройшли більш жорстку перевірку якості. І це все заради вашого комфорту та практичності!

BUILDER’S EDITION 816CE

BUILDER’S EDITION 816CE

Builder`s edition 816 CE. Незважаючи на класичні канони, на які орієнтується Taylor Builder's Edition 816ce, тепер взірець доповнюється низкою свіжих та витончених компонентів. Для реалізації виразної індивідуальності, яка може відтворювати сьогоднішнє серйозне звучання інструменту, гідне оркестру, головний інженер бренду видозмінив та доповнив традиційний дизайн легендарної фірмовою системою пружин. Тут комбінується палісандрове дерево та ялиновий масив.

Родзинкою новоспеченого дизайну, можна вважати креативний виріз з резонаторним отвором. Відмінність полягає у незвичайному похилому положенні вирізу, який відповідає за безперешкодний підхід до верхніх ладів. Разом з пружинною системою, це створює повний неповторний акустичний голос інструмента. Художнє оформлення полягає в фігурних облямівкою з полірованими краями та перламутровими фрагментами, які вражають музикантів.

TAYLOR K26CE V-CLASS

TAYLOR K26CE V-CLASS

Taylor K26ce. Чергова новинка - це заново створена варіація вже стала відомою формою Symphony, яка часто використовується брендом. Незвичайний виріз поєднується в цій гітарі з пружинною системою В-класу, що дає дивовижний звук у середньо частотному діапазоні. Цей інструмент обрадує виконавців точно націленим звучанням з гармонійними додатковими тонами, які збагачують звучання густиною та щільністю звуку. Деталі зроблені з гавайських порід дерева, а гриф з махагонового дерева з ебонітовою накладкою. Тут кілька зменшена мензура, від чого з'являється практично оркестровий звук відмінної якості, який розсіюється теплим густим сустейном.

BUILDER’S EDITION 912CE

BUILDER’S EDITION 912CE

Builder`s edition 912СE. Хороший вибір для тих музикантів, які давно хотіли спробувати себе з акустичним інструментом у преміум сегменті. Місткий корпус формату Grand Concert, сприяє відкриттю нових звукових ефектів та поєднань. Матеріал вироби - це вже звичний міцний палісандр та тепла ялина. Пружинні системи В-класу забезпечують допоміжний сустейн, що дозволяє розкрити потенціал палісандра, здатного до дивовижного резонування. Як екземпляр іменної серії, виріб має цілий комплект істотних додаткових елементів.

BUILDER’S EDITION 652CE

BUILDER’S EDITION 652CE

Builder`s edition 652CE. Наступна обновка, це 12-струнний зразок з акуратним елегантним вирізом електро акустичної гітари. Зразок цілком може вважатися інструментом нового покоління. Елементи зроблені з ялини та клена. Таке поєднання дає яскравий, чітко спрямований, звук. Пружинна система V-Class досить добре показує себе на дванадцяти струнах. З'являється допоміжна текстура та широка варіативність тембрових відтінків. Звук стає сильнішою, а сустейн тримається ще довше. Особливість термообробки ялини, надає цій гітарі вінтажну елегантність.

BUILDER’S EDITION 324CE

BUILDER’S EDITION 324CE

Builder`s edition 324CE тепер комбінує якість найвищого класу та вірність традиціям Taylor у сфері охорони навколишнього середовища. Нові відмінності полягають у тому, що складові інструменту зроблені не зі звичних порід дерева, а з міського ясена. Матеріал отримано з масиву дерев, які потребують з різних причин в утилізації. Акустичні якості цього типу деревини схожі на якості махагона. Комбінація таких матеріалів з пружинними системами V-Class дозволяють виконувати атаку більш рівномірною. Форма нового корпусу дозволяє реалізувати середні та дзвінкі верхні частоти кращим чином. Таким чином, екземпляр ідеально підходить виконавцям, які постійно застосовують пальцеві техніки гри у своїх композиціях.

V-CLASS GRAND ORCHESTRA

V-CLASS GRAND ORCHESTRA

Grand Orchestra. Нарешті, знакова система пружин представлена ​​в Taylor. Головний інженер під час реконструкції інструменту прагнув отримати максимально глибокий звук. Для цього він з'єднав пружинну динаміку з легкою формою. Такі комбінації ще більше посилили акустичну потужність. Від впровадження пружинної системи безпосередньо, грандіозно підвищилася чуйність гітари, даючи якомога більше можливостей для розширення динамічного діапазону.

TAYLOR 200 SERIES PLUS MODELS

TAYLOR 200 SERIES PLUS MODELS

Taylor 200CE Plus Models. Бренд Taylor освіжив свою знамениту серію, в неї доданий Plus варіант. Тепер представники цієї серії виробляються з корпусами, матеріал яких - це надміцний палісандр та м'яка ялина. Такі альтернативи доступні у дредноутовом корпусі. Головна відмінність Plus версії - це відмінна фурнітура з нікелю та цілісний масив з ситхинской ялини. Примітно, що усі новинки укомплектовуються, також, оновленим чохлом AeroCase, він  тепер володіє більш міцною конструкцією. Захист, що надається таким кейсом, тепер прирівнюється до жорстких кейсів та кофр.

GS MINI-E ROSEWOOD

GS MINI-E ROSEWOOD

GS mini-e ROSEWOOD - це абсолютно новий екземпляр у лінійці вже мають визнання інструментів. Мензура тут вкорочена, гітара мало важить, ергономічна та зручна. Грати на ній - одне задоволення. Виразний зовнішній вигляд забезпечує соковитого кольору корпус палісандра. Дека зроблена зі звичного матеріалу, часто застосовується в акустичних гітарах. Ялина, яка використовується у цій якості, дає об'ємний діапазон. Таким чином, зразок абсолютно універсальний та підходить для різних стилів гри.

GS MINI-E KOA PLUS 

GS MINI-E KOA PLUS

GS Mini-E Koa Plus - це свіжа версія GS Mini. Відмінна риса варіації Plus - це використання у своїх роботах цілісного масиву деревини. Такий підхід дає можливість отримати чистий прогрітий звук. Гра на цій гітарі допомагає досягти чіткої та точно спрямованої атаки. Мензура тут менше інших на цілих 10 дюймів. Але незважаючи на це, у обновки досить глибоке натуральне звучання. GS Mini-e Koa Plus обладнана добротною електронікою Expression System 2. Це прекрасний інструмент для композицій, треків та джемів з товаришами, її легко взяти з собою, і грати комфортно можна в будь-якій обстановці.

GS MINI-E KOA BASS

GS MINI-E KOA BASS

GS Mini-E Koa Bass - невелика, вона досить мало важить. Електроакустична бас-гітара має креативний дизайн GS Mini. Мензура менше, ніж у стандартних представників цього класу, але не дивлячись на це, у гітари чисте звучання. Для цього виробниками були розроблені струни з синтетичної складової. Розробку виробники поєднали з якісної електронікою. Суцільний масив дерева Koa гарантує хороший динамічний діапазон та збагачує звуковий ефект природним стисненням, що робить інструмент багатофункціональним. Лади на грифі трохи менше, ніж зазвичай, грати на ній досить легко. Даний бас прекрасно підійде початківцям та молодим музикантам.

BIG BABY TAYLOR-E WALNUT

BIG BABY TAYLOR-E WALNUT

Big Baby Taylor walnut альтернативна електроакустична модель у дредноутовом корпусі. Вона є найбільшою з усієї цієї серії. Нижня дека зроблена з горіхового дерева, тому теплий горіховий колір та солідна фактура дає інструменту вишуканість й неповторний акустичний ефект. Інша дека зроблена з ситхинской ялини, це стандартний матеріал, який часто використовується в акустичних гітарах. Зразок багатофункціональний, підійде багатьом жанрам та напрямками. Оснащена електронікою високого класу та тюнером.

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.