Нова партія продукції від Denon DJ!

Нова партія продукції від Denon DJ — вже на нашому складі!

DJ-контролера Denon Prime 2

Denon Prime 2

Denon Prime 2 - автономна система, що поєднує в собі двухдековую функціональність з вбудованим Wi-Fi, яскравим сенсорним екраном і тієї ж інтуїтивно зрозумілою навігацією, що і флагманська система Prime 4 DJ.

Нові стандарти зручності

Крім широкої підтримки провідних підключень, автономний контролер готовий до бездротової потокової передачі музики з вбудованим Wi-Fi, а також підтримує дротове підключення до Інтернету. Більш того, у вас буде чудова можливість використовувати безкоштовне програмне забезпечення Engine Prime, щоб впорядковувати свої набори і синхронізувати інші музичні колекції, наприклад, в iTunes, Serato DJ, Traktor і Rekordbox.

Все в одному

Ця повноцінна двухдековая система для діджеїв, дозволить вам залишити свій ноутбук вдома, оскільки ви можете просто запустити свою музику через диск SATA, USB або SD-карту, і бути готовим до виконання. Завдяки своїм надчуттєвим сенсорним ємнісним Джога, високоякісному аудіовиводу / введення, вбудованому розтягування за часом і погодженням клавіш девайс забезпечить все, що потрібно для перенесення міксів в будь-яке місце.

Працює на Engine OS

Компанія розробила платформу Engine OS, щоб прибрати кордони існуючого обладнання DJ, розширивши можливості робочого процесу і надавши великий творчий потенціал. Він поєднується з ПО Engine Prime і потужним інструментом для управління музичними бібліотеками, так що ви зможете впорядковувати і класифікувати свою музику. Крім того, ви можете встановити мітки швидкого доступу і циклічні області заздалегідь або на льоту, присвоїти їм назву і колірне кодування, а потім експортувати свою музичну колекцію на USB-накопичувач, SD або HDD карту для автономного використання з системою.

Підтримка аудіформатов

Для найкращої якості звуку контролер підтримує стиснені аудіоформати, включаючи файли FLAC, ALAC і WAV., А завдяки 24-бітному аудіо перетворення ви можете бути впевнені, що ваша музика досягне вух вашої аудиторії в найкращому вигляді.

Запис

Ви можете записати свій мікс на приєднаному джерело мультимедіа, незалежно від того, чи підключений він до одного з портів USB, або до роз'єму для карти SD, або до внутрішнього відсіку жорсткого диска. Крім того, ви навіть можете записувати на накопичувач, з якого ви зараз відтворюйте треки, не перериваючи відтворення.

DJ-мікшери Denon DJ X1850 Prime

Denon DJ X1850 Prime

Denon DJ X1850 Prime - мікшер, що поєднує в собі високоякісний аудіоінтерфейс USB 24-біт / 96 кГц з безліччю варіантів підключення, 16 вбудованих ефектів, MIDI-синхронізацію для зовнішніх інструментів і багато іншого.

Багатогранність роботи

Якщо вам потрібен найкращий звук від вашої DJ-установки, то ця модель не підведе і не розчарує вас. У вас є можливість призначити два USB-порту незалежно для кожного каналу, щоб налаштувати плавну передачу взаємодії між діджеями. Не варто також забувати про запасні ефекти з елементами управління Sweep FX для кожного каналу і елементом управління FX Quantize. Більш того, контролер навіть дозволяє вам управляти розподілом часу на льоту, що відмінно підходить для налаштування переходів.

Чудове звукове моделювання і практичне керівництво

Виберіть класичний режим для традиційних мелодійних частотних діапазонів або режим ізоляції, який пропонує цікавий спосіб змішати треки разом. До того ж, на кожному каналі також є фільтр верхніх і нижніх частот.

Універсальні можливості підключення

Всі чотири стереофонічних вхідних каналу мають входи фоно, лінійний і навіть S / PDIF. Зверніть увагу на збалансовані основні виходи, стерео петлю відправки / повернення і інші параметри маршрутизації. Є навіть 5-портовий Ethernet-концентратор, який дозволяє підключати до чотирьох систем або навіть синхронізувати відео та світлове шоу по протоколу ShowlinQ Event.

Практичність

Мікшер прослужить вам довго і буде хорошим помічником на гастролях, оскільки він надзвичайно міцний завдяки суцільнометалевої конструкції.

Пов'язані товари

2-х канальна автономна DJ-система Denon DJ PRIME 2
Уточнити наявність

Характеристики

  • Гарантія: 1 рік
  • Тип мікшера: Цифрові мікшерні пульти
Цифровий 4-х канальний мікшер Denon DJ X1850 PRIME
Уточнити наявність

Характеристики

  • Гарантія: 1 рік
  • Тип мікшера: Аналогові мікшерні пульти
Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.