Унікальні акустичні гітари та укулеле Lava Music!

Раді презентувати Вам новий бренд унікальних акустичних гітар та укулеле Lava Music.

LAVA MUSIC

Компанія була заснована Луїсом Луком у студентському містечку Інституту музикантів у Лос-Анджелесі в 2013 році, яка зараз проектує музичні інструменти з використанням інноваційних матеріалів акустичних структур.  Головний офіс якого зараз знаходиться в Гуанчжоу, Китай. 

У 2017 році компанія LAVA створила першу у світі монолітну гітару з вуглецевого волокна LAVA ME, яка перша на той час, була цільна та відлита під тиском. Це повністю перевернуло уявлення людей про гітару, дизайн та підхід у виготовлені музичних інструментів.

Команда талановитих новаторів присвятила себе створенню найбільш інноваційних та не схожих на інші інструменти. Поєднуючи нові технології матеріалу, унікальний дизайн спрямований на покращення акустичних властивостей та автоматичне виготовлення, щоб дати можливість майбутнім поколінням творити більше та виражати себе яскравіше.

Чудовий звук.

Легко грати.

Водостійкий матеріал.

Незвичний дизайн.

Потужна електроніка.

Завжди з тобою.

Трансакустичні гітари Lava ME

Кардинально новий підхід

- Перша у світі гітара повністю з вуглецевого волокна

- AirSonic, новий вуглецевий матеріал, який винайшла компанія LAVA

- Робочий діапазон матеріалу від -40 ° до +80 °

- Ергономічна форма корпусу

- Всього 1,7 кг ваги

- Технологія FreeBoost. Можливість грати з ефектами не підключаючи гітару.

Команда інженерів  витратила багато часу на виготовлення форми для виготовлення гітар LAVA ME. Цілісна технологія лиття під тиском була результатом колективної роботи команди, які мають досвід у різних сферах діяльності. Форма важить понад 6 тонн, і для виготовлення гітари створюється тиск більше 1000 тонн.

Що таке AirSonic?

Для розробки максимально легкого матеріалу, який би мав чудові акустичні характеристики ще у 2015 році компанія розпочала проект в сфері розвитку та інновацій. Динамічний модуль пружності вуглецевого волокна AirSonic на 20% -40% вищий, ніж в хорошої резонансної деревини, яка використовується при виготовлені музичних інструментів. На гітари LAVA не впливають зовнішні кліматичні зміни. Вона може бути з вами в будь-який час та де завгодно. AirSonic – це новий розділ у сторінці матеріалів для виготовлення акустичних музичних інструментів.

Майбутнє, яке доступно уже сьогодні

LAVA ME 2 має такий же дизайн, проте усі удосконалення та секрети знаходяться всередині інструмента. Матеріал AirSonic у поєднанні з інноваційною стільниковою структурою топу надає новий рівень чіткості, та яскравості звучання. Технологія FreeBoost дозволяє грати з ефектами без підключення. А форма грифу FlyNeck з технологією монтажу та налаштування ладів Plek надає вам легкість та зручність при грі.

Стільникова структура топу BreatheNet

Super AirSonic 

Це нове покоління вуглецевого волокна AirSonic у поєднанні з унікальною стільниковою структурою топу гітари. Кожна сота має різну висоту та товщину залежно від алгоритму та механічної функції кожної окремої частини топу. Така схема дозволяє реалізувати динамічне та збалансоване звучання навіть при незначній атаці. Вигнута стільникова структура надає гучності та чіткості вашому виконанню. 

Нова електроніка з технологією FreeBoost 

Гра з ефектами без підключення до підсилювача. Нова технологія FreeBoost використовує задню деку LAVA ME як динамік. Тому ви можете грати з реверберацією, "ділеєм" та хорусом. Вбудований мікрофон L2 дозволяє краще знімати усі перкусійні звуки. Він підсилює і прикрашає їх незалежно від того, використовується гітара із підключенням чи без.

 

Електронна система L2 PRO

Найпотужніший преамп в усій серії гітар LAVA

 

L2 PRO постачається з найпотужнішим вбудованим попереднім підсилювачем, який був створений спільними зусиллями LAVA MUSIC та L.R. Baggs. В основі електроніки легендарний преамп L.R. Baggs Mix-Control. Також система має трансакустичний звукознімач, який дозволить грати з ефектами реверберації, хорусу та "ділею" навіть не підключаючи гітару до підсилювача. L2 PRO має додатковий режим Turbo. Тепер вам не потрібно носити з собою педалі на репетицію та концерти.

Легендарний Mix-Control від L.R. Baggs

 

Удосконалена технологія поєднання п’єзо звукознімача і мікрофона від L.R. Baggs, яка створює максимально природнє стерео звучання акустичного інструменту. А інноваційний підхід в розробці передпідсилювача дає гнучкість та точність регулювання пропорції та звучання кожного звукознімача оремо.

Топ з AirCarbon

AirCarbon, результат досліджень в авіаційній промисловості.  Це ціла система матеріалів і конструкцій з вуглецевого волокна, яку створили саме для LAVA ME PRO. Матеріал надзвичайно легкий, але дуже міцний, що покращує його резонансні властивості. Він має ту саму жорсткість, хоча на 30% легший за стандартне вуглецеве волокно. LAVA ME PRO  дарує Вам максимально яскраве та динамічне звучання.

Структура системи брасів Phantom

Унікальна форма була розроблена за допомогою механічного моделюванням. В комбінації з герметичною стільниковою структурою між шарами вуглецевого волокна форма Phantom допомагає LAVA ME PRO відтворювати максимально органічний та об’ємний звук.

Гравітаційно спроектований корпус

 

Для створення форми LAVA ME PRO команда інженерів використовує топ гітари як верхню частину тривимірного об'єкта, а потім надає їй об’єм та силу гравітації під час 3D моделювання. В результаті, отримуючи природню стійку структуру. Завдяки процесу оптимізації фігури, модель переростає у форму корпусу гітари, яка є одночасно міцною і тонкою. Це дозволяє досягнути феноменальних результатів. Об'ємні та чіткі низькі частоти та неперевершене чисте звучання у верхньому регістрі.

Укулеле Lava ME

Повністю новий інструмент в культовому дизайні LAVA

Форма укулеле відчувається м’якше. Нова витончена кілкова механіка. Навіть форма розетки була змодельована з нуля відносно нового корпусу. Насправді, кожна окрема частина LAVA U виконана під замовлення та виготовлена за допомогою нових розрахунків та алгоритмів.

Вуглецеве волокно AirSonic та технологія Unibody

Укулеле LAVA U виготовляються з вуглецевого матеріалу AirSonic за технологією Unibody як і її старший брат LAVA ME 2

Топ BreatheNet Bionic

Структура верхньої деки BreatheNet Bionic - поєднує 142 різні фігури, створені за допомогою програмного моделювання. Це дозволяє укулеле мати більш повний об’ємний звук з вираженими низькими частотами.

Міні звукознімач L2 з технологією FreeBoost

Грайте з ефектами будь-де та будь-коли

Звукознімач L2 Mini використовує корпус укулеле LAVA U як динамік. Увімкніть звукознімач будь-де в будь-який час, і ви можете грати з ефектом реверберації, "ділеєм" та хорусом. Укулеле має вбудований мікрофон, що підсилює усі перкусійні звуки та прикрашає загальне звучання інструменту, роблячи його більш природнім та об’ємним. Ця система працює навіть без підключення до підсилювача.

Укулеле з трансакустичним звукознімачем Lava U 23 та 26 вже доступні для замовлення та знаходиться на нашому складі в Україні!

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.