Повертаємося до джерел разом з Jet Phaser Warm Audio

У 70-х роках XX століття на сцені, по радіо, телевізору звучала музика, яка пробуджувала енергію та надихала на божевільні подвиги. А знамениті зачіски музикантів в африканському стилі та брюки-кльош диктували моду серед звичайного населення. У той період звідусіль лунали фейзери. Їх включали у свої композиції такі музиканти як Девід Гілмор, Брайан Мей, Едді Ван Хален, Стилі Ден, Хербі Хенкок та багато інших.

Все нове - добре забуте старе!

Warm Audio Jet Phaser

Серед безлічі різновидів педалей фейзера, особливо запам'ятовується одна. Вона дуже гнучка, з якісним звучанням та елементами фуззів. Дану модель став використовувати у своїй творчості Ларрі Грей. Завдяки йому вона стала набирати популярність у світі музики.

У сучасному світі ця легендарна педаль відродилася у моделі Warm Audio Jet Phaser. Цей пристрій перейняв від свого попередника практично усе: починаючи зі звукової схеми та закінчуючи зовнішнім виглядом та дизайном корпусу. Є відмінність тільки у функції True bypass, яка у новому пристосуванні стала доступною та надійною.

Можливості режимів

купити Warm Audio Jet Phaser

Нова модель включає 6 режимів. Пара з них мають позначення "Phase", а що залишилися чотири позначаються "Jet". Режими Phase використовуються для створення традиційних ефектів. Один з них призначений для тонкого звучання, а інший - для глибокого. Перший забезпечує модуляцію помірної глибини, другий же використовується для перебільшення.

Через наявні режими Jet, ви отримуєте ефекти "струменів". Отримані фуззи мають кілька комбінацій:

  1. яскраве звучання у неглибокій фазі;
  2. яскраве звучання у глибокій фазі;
  3. тьмяне звучання у неглибокій фазі;
  4. тьмяне звучання у глибокій фазі.

У період активності цих режимів ви можете регулювати рівень виходу педалі за допомогою ручки JET LEVEL. Через це ви легко можете налаштовувати режими для посиленого звучання.

Функція творчого контролю

JET LEVEL

Пристрій Warm Audio Jet Phaser містить вбудовану можливість RESONANCE, яка доступна для роботи в усіх режимах. Швидкість модуляції контролюється творчим контролем. Використовуючи ручку SLOW RATE, ви можете регулювати швидкість модуляції. Якщо ви натиснете футсвіч FAST / SLOW, то швидкість збільшиться до максимальної. Цікаве звучання досягається завдяки плавному переходу від повільного відтворення до швидкого.

Купити гітарну педаль

Унікальна модель Jet Phaser дозволяє отримати середню швидкість відтворення, шляхом утримання клавіші FAST / SLOW.

Завдяки режиму True bypass ви можете приєднати Jet Phaser до будь-якої установки та використовувати його, супроводжуючи барабани або вокал.

Ще однією перевагою цієї моделі є можливість роботи від адаптера або батарейок. Вам буде потрібно усього 2 батарейки на 9 В. Ви зможете використовувати його не тільки у студії, але й на відкритій місцевості!

Купити гітарну педаль в Україні

Придбати Warm Audio Jet Phaser ви можете в інтернет-магазині "8 НОТА™". Наша компанія надає широкий асортимент музичного обладнання на будь-який смак та бюджет. Ми враховуємо усі побажання клієнтів та допомагаємо визначитися з вибором!

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.