Нова серія підсилювачів для акустичної гітари - Fender Junior, Junior Go та SFX II !

Запорука успішного розвитку бренду виробника — постійний зворотний зв'язок від користувачів музикантів. Сучасні гітаристи охоче ним діляться. За відгуками виконавців, підсилювач акустичної гітари хороший, якщо він відповідає відразу декільком критеріям. Всі вони важливі і забезпечують якісну і комфортну роботу гітариста. Компактність, милозвучність, коректна передача звуку акустики, відмінна комунікація з мікрофоном і майстерно зібраний комплект ефектів. При цьому, музиканти поважають простоту в користуванні і естетично приємне візуальне оформлення апаратури.

Нова серія підсилювачів для акустичної гітари - Fender Junior, Junior Go та SFX II !

Fender

Fender, як чуйна до відгуків своїх шанувальників, компанія, створила слідами зворотнього зв'язку гітаристів три оновлених зразки підсилювачів. Кожен з них має пару з'єднаних роз'ємів до інструменту і мікрофона. Крім того, кожна з трьох новинок має чудову вісімку ефектів гідного рівня. Ось ці красені.

Room Reverb

Hall Reverb

Chorus

Delay

Delay + Chorus

Vibratone

Echo

Delay + Reverb

За баланс тону в них відповідає еквалайзер в три смуги і персоналізоване налагодження звуку. Канали оснащені складовими роз'ємами: стереотипним джек ¼ і XLR для постійної передачі живлення безпосередньо для сигнального кабелю.

Looper в 90 секунд — кращий помічник в сольних партіях. Дуже добре підходить любителям треків в кілька шарів і прекрасно вибудовує акомпанування.

Музиканти добре знають, як його використовувати в створенні мелодій і розробці ідей. Радує те, що він легко приводиться до дії панеллю керування вручну або футсвічем MGT-4, що також зручно.

Bluetooth, як без нього!

Гітаристи впевнено підтверджують, це найбільш комфортний функціонал, доступний новим моделям. Проводити музику за допомогою підсилювача ще ніколи не було так зручно — доступний будь-який вид акомпанування. Будь ви вдома, учасником шоу або виступу на вулиці, все вийде класно. Погодьтеся, динамічність і витонченість моделі з Bluetooth тільки зростає.

За багатофункціональність підключення в обновках від Fender покликані відповідати симетричні лінійні виходи. Вони дають можливість приєднання безпосередньо до будь-яких зовнішніх підсилювачів звуку.

Зробити якісний запис і виступ без затримок з постійно підтримуваним хорошим рівнем звуку тепер ще легше.

Відточувати музичну майстерність можна абсолютно нікого не потурбувавши.

Навушники підключаються стереовиходом, а завдяки Aux їх можна поєднати з метрономом і зовнішньою додатковою апаратурою. USB-порт прекрасно комунікує з персональним комп'ютером, перетворюючи підсилювач в добротний пристрій для запису.

Придивіться уважно до обновок Acoustic Junior і Junior Go

Acoustic Junior

Acoustic Junior - рішення для гітариста, що хоче добувати винятковий акустичний звук. На його борту 100 ватів потужності і відмінний еквалайзер в три смуги. Як не досягти студійного рівня з вбудованим Looper, який дає можливість власного акомпанементу і барвистих сольників? Відразу пара каналів зі складовими входами забезпечує одночасну гру і спів артиста.

Junior Go

Компактність — мрія гітариста, яке живить любов до акустики! Acoustic Junior Go, це історія про практичність. Чи вдалося бренду це передати? Безумовно. Маса апарату, красивого візуально і потужного одночасно, в цілому складає 6.8 кг. З ним вам забезпечене легке транспортування будь-яким маршрутом. Довгу гру при підвищеній гучності гарантує літієво-іонна батарея.

Acoustic SFX II. Той самий звук акустики, що до цього дня був недосяжний.

Даний підсилювач це просто революція номер два в сімействі Fender. Безумовно, це треба чути, але поки, повірте на слово. Фірмова технологія, розроблена компанією, SFX (Stereo Field Expansion) має на увазі дивовижну будову системи в три динаміки, що формує Stereo Field Expansion. Що це дає? Несподівано чистий акустичний відгук і додатковий ефект через хитре бічне випромінювання. Будь-який простір заповнюється кришталевим звуком на раз.

Як освоїти цей дивовижний акустичний звук?

дивовижний акустичний звук

З SFX II у вас завжди є досить необхідної потужності та ефектів! Регулювання звуку класичне, 3-х смуговий еквалайзер і відразу вісім ефектів втілюють високий рівень студійної роботи. Вбудований Looper для любителів ефектної творчості без кордонів. Гнучко співвідноситься з AUX і Bluetooth, він справжнісінька робоча акустична конячка.

Оновлені підсилювачі вже є в мережі магазинів 8 НОТА™. Зволікати не варто, купуй!

Пов'язані товари

Гітарний комбопідсилювач FENDER ACOUSTIC SFX-II
Уточнити наявність

Характеристики

  • Призначення: Для електроакустичних гітар
  • Тип підсилювача: Транзисторний
  • Гарантія: 1 рік
  • Динамік: 1 х 8"
  • Потужність: 200 Вт
Гітарний комбопідсилювач FENDER ACOUSTIC JUNIOR GO
Уточнити наявність

Характеристики

  • Призначення: Для електроакустичних гітар
  • Тип підсилювача: Транзисторний
  • Гарантія: 1 рік
  • Динамік: 1 х 8"
  • Потужність: 100 Вт
Гітарний комбопідсилювач FENDER ACOUSTIC JUNIOR
Уточнити наявність

Характеристики

  • Призначення: Для електроакустичних гітар
  • Тип підсилювача: Транзисторний
  • Гарантія: 1 рік
  • Динамік: 1 х 8"
  • Потужність: 100 Вт
Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.