АНОНС: TAMA Starclassic Performer Maple / Birch!

Компанія ТАМА почала новий рік із випуску ударних інструментів серії Starclassic Performer Maple / Birch. Основна перевага та родзинка цієї серії в тому, що в ній поєднуються два вида дерева - клен і береза, які по праву вважаються найкращими в виробництві музичних інструментів ударного типу.

Починаючи з 1994 року на музичному ринку була винайдена та випущена серія ударних інструментів з берези, бубінга, клена, а також сумісність оріха з березою та берези з бубінгом. Об`єднання берези с кленом раніше не було відомим для наших музикантів и вважається новим винаходом ударных инструментов.

АНОНС: TAMA Starclassic Performer Maple / Birch!

Серед деревин, що використовуються в музиці, клен вважаеться оптимальним матеріалом, який відрізняється від інших створенням рівномірного звучання середини та верха, а низ тут надто низький. А ось береза вважається деревиною, середина якої створює спокійний звук, низ і верх - високий і потужний звук. Така композиція звуку не тільки цікава в теорії, але і на практиці. Це дає можливість Starclassic Performer M/B вийти на перше місце серед барабанних інструментів і стати улюбленими середї їх виконавцями.

Доставка до нас таких інструментів очікується в марті вже поточного року!

Новинки G03

TAMA MBS52RZS-CAR

TAMA MBS52RZS-CAR

TAMA MBS52RZS-CAR - установка, яка складається з 5 барабанів, розмірами 10, 12, 14, 16 і 22, виконана з поєднання клена та берези, натурального кольору, червоного або чорного колюру, фурнітура виконана з хрому.

TAMA MBS52RZS-DCF

TAMA MBS52RZS-DCF - ударна установка з 5-ти барабанів серії Starclassic Performer, матеріал клен/береза, розміри 10, 12, 14, 16, 22, фурнітура хром, колір червоний.

TAMA MBS52RZS-PBK

TAMA MBS52RZS-PBK - ударна установка з 5-ти барабанів серії Starclassic Performer, матеріал клен / береза, розміри 10, 12, 14, 16, 22, фурнітура хром, колір чорний.

TAMA MBSS65-CAR

TAMA MBSS65-CAR - це барабан розміром 14 * 6.5, також з поєднання деревини з клена і берези, кольору Caramel Aurora або Molten Steel Blue Burst з хромової фурнітурою.

TAMA MBSS65-MSL

TAMA MBSS65-MSL - малий барабан серії Starclassic Performer, 14х6.5, матеріал клен / береза, фурнітура хром, колір Molten Steel Blue Burst.

Серія Starclassic Performer Maple / Birch має свої особливості і відмінності.

Завдяки наявності одностайних TAMA Power Craft II, розташованих на томах, наявності EVANS® G1 з підсилювачем, на бочкі прозорих EVANS® EQ4 та G1 дана серія стала унікальною та вдосконаленою.

 Використання в барабанних інструментах Star-Cast системних підвісів - це дещо унікальне, за рахунок чого компанія забезпечує збереження резонансу та стабільності звуку.

Використання TT / ФТ / Малі: 6-мм, 4 слоя берези та 2 внутрішні слоя клена, а також ББ: 7-мм, 5 слоїв березів та 2 внутрішні слоя клена дозволяють удосконалити звук.

Створювачі цієї серії використовували литі обручі, що дозволило не лише зберегти стабільність звуку, але і стрій.

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.