AKAI MPK MINI MK3 - найкращий вибір!

AKAI MPK mini mk3 - портабельна MIDI-клавіатура, це третя версія відомої лінійки MPK mini. Інструмент користується популярністю у діджеїв, композиторів і бітмейкерів через компактність і зручність в користуванні. У цьому музичному інструменті безліч затребуваних функцій і якісне втілення всіх складових. Завдяки всьому цьому ви можете насолоджуватися музикою при використанні інструменту як вдома, так і в студії або на сцені.

AKAI MPK MINI MK3

MPK - ідеальний вибір для новачка!

Для музиканта MPK mini - це незамінний помічник. Велика кількість функцій, простота в роботі, зрозумілий і зручний інтерфейс зроблять процес створення музики захоплюючим і незвичайним.

AKAI MPK MINI MK3

Нова версія всесвітньо відомої лінійки MPK mini відрізняється від колишніх своєї розширеною клавіатурою, що включає 25 чутливих клавіш. Одне з цікавих нововведень, на відміну від попередніх версій, це вісім регуляторів зі здатністю обертатися на 360 градусів. При користуванні цим музичним інструментом ви отримаєте задоволення як від звучання, так і від зручності гри.

AKAI MPK MINI MK3

Можливості педів MPC

Ця модель дивує можливостями для створення ритмічних композицій. Інструмент включає вісім педів, які супроводжуються підсвічуванням. У даній моделі є пара банків пам'яті, завдяки яким число педів подвоюється. Всі ці можливості створюють відчуття повного занурення в музику, яка нікого не залишить байдужим!

Пов'язані товари

MIDI клавіатура AKAI MPK MINI MK3

Характеристики

  • Гарантія: 1 рік
  • Кількість клавіш: 25 клавіш
Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.