Зустрічайте! У нас для вас сюрпризи та поновлення!

Нарешті відмінне звучання найвищого рівня буде доступно всім, хто цього забажає. Зробити непохитну якість продукції доступною абсолютно як для новачків, так і для професіоналів. Даний бренд вже давно виготовляє величезну кількість одиниць обладнання на ділянці професійного аудіо. Це підсилювачі, еквалайзери та багато іншого. Техніка виготовляється в Техасі, там же вона розробляється. Там же відбувається контроль за якістю і тестуванням апаратури.

До теперішнього часу відомим брендом в конкурентні продажі інструментального ринку виведено понад двадцять нових технологічно вдосконалених продуктів. Це абсолютна новинка з урахуванням всіх останніх досягнень техніки. Вони отримали масу нагород і визнання на міжнародних виставках. Високі нагороди вручали безсумнівні лідери галузи. Компанії вдається підтримувати тісну співпрацю з найвідомішими постачальниками комплектуючих для виробництва інструментів.Компанія Warm Audio

На сьогодні бренд Warm Audio радий бути представленим на масштабних виставкових майданчиках, грандіозних стадіонах та аренах. У всьому світі використовують цю продукцію у всіх студіях звукозапису, вважаючи бренд Warm Audio знаком якості. Напевно так відбувається, тому що завданнями з самого початку своєї творчості, керівництво компанії вважало змінити положення щодо професійного обладнання, зробити його доступним музикантам різного рівня. Ми думаємо, що їм це вдалося! Ціни на продукцію дуже приємні і, дійсно, доступні. А комплектуючі взяті з сегмента вище середнього. Як їм вдається цього досягати?

Секрет розкрито, це всього лише злиття відразу декількох умов. Ретельний відбір якісних складових, не грабіжницька націнка, і скрупульозний контроль, відстеження якості. Таким чином народжуються інструменти, що вражають уяву досвідчених і початкових музикантів. Warm Audio роблять аналоги прекрасних інструментальних шедеврів минулого на сучасний лад. Послідовно та точно відтворюються всі елементи, що точно і красиво звучали кілька десятиліть тому. Завдяки компанії, світ може чути техніку минулого, поліпшеною, за допомогою сучасного обладнання.

Використовуйте найкраще устаткування Warm Audio в своїй творчості і ви зможете розфарбувати свої композиції справді яскравими та соковитими кольорами. Суміш технічного прориву та вірність традиціям творить дива. Хоч, технології бренду і отримали великий розвиток за останній час, вони залишаються багато в чому вірними чудесному аналоговому звуку. Компанія Warm Audio переконана, що виключно тільки аналогова апаратура може так обдаровувати звучання природним глибоким виконанням. Багато аналогових речей інших брендів пристойно стоять, з огляду на їх якість. Warm Audio вирішили робити таку ж якість, але тепер таку апаратуру можна купити навіть новачкові.

Запрошуємо Вас познайомитися з нашим каталогом. Інтернет-магазин "8 НОТА" має понад 15 років досвіду. За ці роки роботи ми навчилися робити своїх клієнтів щасливими. Наші співробітники - професіонали, які не просто продають інструменти та обладнання, а й живуть музикою. Вас консультують діючі музиканти, а оформити замовлення на сайті можна в два кліка!

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.