Volca Modular - новий аналоговий синтезатор від Korg

KORG VOLCA MODULAR – напівмодульний аналоговий синтезатор, що робить модульний синтез доступним і зрозумілим

Створення нових звуків, яких не існує у зовнішньому світі є безкінечною мрією, яка продовжується з моменту появи електронних музичних інструментів. Ця мрія розвивалася і розширялася в процесі розробки нових унікальних пристроїв для виробництва музики.

Компактний корпус новго синтезатора Volca має вісім модулів та 50 точок підключення. Вивчаючи основи модульного синтезатора, Ви можете використовувати популярні функції лінійки синтезаторів Volca для управління унікальними і різноманітними аналоговими звуками.

Korg Volca Modular – ідеальний перший вибір для всіх користувачів, які хотіли б спробувати модульний синтез або мати потужне доповнення до вже існуючого Eurorack сетапу.
Деякі базові модулі вже пропатчені, тому новачки можуть відтворювати різноманітні звуки навіть без патчування. Volca Modular – це просто, доступно і весело.

Основний мануал містить посібник для початківців – довідкову інформацію та схеми патч підключення. Розробники підготували довідкову інформацію про те, що означає кожний модуль і точки патч підключення, тому користувач може експерементувати, підглядаючи в посібник.

Volca Modular призначений не тільки для початківців, але і для музикантів, яким потрібний потужний автономний модуль за доступною ціною. Volca Modular може зацікавити всіх:

- тих, хто зацікавлений в форматі Eurorack, але ще не наважився через вартість та складність аналогічних продуктів,
- користувачі серії Volca, які хочуть розширити свій сет-ап,
- тих, хто хоче спробувати себе у модульному синтезі,
- музикантів, що хочуть поєднати автономний модульний синтез з якісним виконанням;
- звукорежисерів.


Аналоговий синтезатор, що складається з восьми модулів

Volca modular – це напівмодульний синтезатор, що складається із незалежних аналогових модулей синтезу, цифрових ефектів та секвенсора. Кожен з модулів був ретельно відібраний для його автономності. Модулі з'єднані всередині, так що звук може виникнути навіть до підключення кабелів, а маршрутизація показана лініями на панелі. Кабельне з'єднання модулів має пріоритет над внутрішніми з'єднаннями, минаючи їх.

SOURCE:

Цей модуль важливий при визначенні основного характеру звуку Volca Modular.

WOGGLE:

Це генератор випадкових сигналів, що використовує рожевий шум* як джерело.

*Рожевий шум містять всі частоти, які здатне розрізняти людське вухо - від 20-ти до 20-ти тис Гц.

При рожевому шумі потужність сигналу зменшується при збільшенні частоти.

Рожевий шум виявляється, наприклад, в серцевих ритмах, в графіках електричної активності мозку, в електромагнітному випромінюванні космічних тіл, а також практично в будь-яких електронних і механічних пристроях.

DUAL LPG:

Типовий для синтезу стилю West Coast style*, модуль має фільтр з підсиленням, дозволяючи яскравості та гучності звуку змінюватись одночасно.

*Синтез в стилі West Coast використовує управління гармонічними обертонами за допомогою FM модуляції. Переважно відтворює звук за допомогою осциляторів і модуляції, тоді як так званий стиль East coast – це конфігурація VCO-VCF-VCA, що використовується переважно на традиційних клавішних синтезаторах.

SPACE OUT:

Це стерео модуль, що застосовує ефект реверберації до звукового сигналу.

FUNCTIONS:

Ця секція складається з двох генераторів. На додачу до генератору ADH з атакою, утриманням та випуском, є генератор Rise-Fall, також відомий як генератор нахилу, який не лише застосовує змінні в часі звукові зміни, а також дозволяє підключати кінцевий тригер знову в тригер у вигляді циклу, що робить його придатним для використання в якості VCO або LFO. 

SPLIT:

Цей модуль розприділяє один вхід на два виходи. Він також може використовуватись у зворотньому напрямі, об'єднуючи два управління чи аудіо сигнала в один.

UTILITY:

Це модуль масштабування мікшування, який об'єднує два сигнали різними способами. Він зможе змішувати не тільки аудіо сигнали, але і сигнали управління, а також інвертувати та послаблювати ці сигнали.

SEQUENCES:

Цей модуль призначений для підключення до внутрішнього секвенсору.

 Секвенсор, який збільшує експериментальні можливості звучання музики

В той час як Volca Modular є напівмодульним синтезатором, він має повноцінний 16-кроковий секвенсор, що забезпечує широкий спектр функцій, дозволяючи Вам насолоджуватися виконанням навіть при використанні в автономному режимі.

Використовуючи 16 кнопок, знайомих по серії VolcaВи маєте можливість виконувати покроковий ввід або використовувати кнопки в якості клавіатури для запису в реальному часі. Функція зв'язування паттернів послідовно відтворює паттерни кількох послідовностей, дозволяючи поєднати до 16 послідовностей з 32, 64 чи навіть 256 кроками для створення масштабної розробки.

Функція послідовності руху записує рух ручок, дозволяючи додати зміни до звуку.

Ви можете створювати лупи або використовувати цю функцію у живому виконанні для дивовижно оригінального виконання. У пристрої можна зберігати до 16 паттернів та звуків.

Також передбачена функція активного кроку, яка дозволяє відтворювати, пропускаючи вказані кроки. Ви можете пропустити другу половину, щоб створити короткий цикл, використовувати альтернативну сигнатуру часу для створення поліритмів і розвивати шаблони послідовності в реальному часі для створення динамічного виконання.

Функція рандомізації, що може генерувати випадкові ідеї

Секвенсор Volca Modular дозволяє задавати рандомізацію для нот, активних кроків і мікро-налаштування. Нерегулярні ритми і масштабування можуть генеруватися шляхом застосування випадковості, дозволяючи Volca бути генератором невідомих ідей.

Додані два нові режими секвенсору:

Додані два нові режими секвенсору: режим, який дозволяє здійснювати кругові обходи по крокам, і режим послідовності, який постійно продовжується при випадковому русі назад і вперед. Відтворення записаної послідовності в іншій формі може значно змінити Вашу композицію або виконання.

Технічні характеристики:

Клавіатура: Мультитач
Тип: аналоговий
Поліфонія: 1
Структура: 2 VCO (Triangle), 2 EG, 2 LPG, цифрові ефекти
Секвенсор:
Кількість кроків: 16
Кількість паттернів запису: 16
Комутація:
Аудіовихід: на навушники (3,5 мм stereo mini jack)
Синхронізація:
Вхід синхронізації: 3,5 мм mono mini jack, максимальний рівень вхідного сигналу 20 В
Вихід синхронізації: 3,5 мм mono mini jack, максимальний рівень вихідного сигналу 5 В
Управління через роз'єм CV-IN jack (TRS mini phone jack)
Живлення: лужна батарея типу AA × 6, нікель-металогідридна батарея типу АА× 6 або адаптер змінного струму KA-350 (опційно)
Термін служби батареї: Приблизно 10 годин (з використанням лужних батарей)
Вага: 377 г.
Розміри: 193 × 115 × 39 мм
Комплектація: KORG Volca Modular, 6 батарейок типу АА, кабель синхронізації, 20 Pin кабелів, мануал зі схемами.

На нашому складі чекаємо в квітні цього року!

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.