Відомі музиканти поділилися своїми враженнями від Korg Grandstage

Відомі клавішники Джонатан Лонг (Jonathon Long) і Рассел Уолден (Russell Walden) поділилися своїми враженнями від Korg Grandstage на Facebook.
«Нещодавно в мене було моє перше шоу з використанням Korg Grandstage і що я можу сказати? Піаніно та електронне піаніно Grandstage просто надихають! Мені подобається інтерфейс, вибрані банки і легкі налаштування, які можна зробити на ходу – абсолютно ідеальні в живому виконанні. Відчуття і вага клавіш досконалі. І мені подобається зовнішній вигляд – це змушує Вас відчувати, що Ви граєте реальну річ. Я з нетерпінням чекаю можливість використовувати Grandstage протягом всього року на Summer Plays on Tour!» – розповідає Джонатан Лонг (Jonathon Long), клавішник і музичний директор Lady Antebellum.

 «Те, що мені подобається в Grandstage, окрім просто широкої палітри багатих звуків, - це ясність і простота навігації, особливо редагування і збереження змін в улюблених, доступ до них під час виконання і вдосконалена функція SST» – пише Рассел Уолден (Russell Walden), клавішник і музичний директор Stephen Stills & Judy Collins.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ТОВАР

Підписуйтесь на наші сторінки у соцмережах та на E-mail розсилку. Будьте в курсі останніх новин та новинок у світі музикальних інструментів та обладнання!

З повагою, ваша 8НОТА=)

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.