Огляд нових підсилювачів Fender

Лідери гітарного обладнання у черговий раз випустили серію новинок. Бренд представляє свої продукти, як ідеальні підсилювачі, що мають функцію моделювання найкращу з усіх можливих. За усі 70 років своєї присутності у музичній індустрії, продукти Fender стали стандартом звучання, відомим усім музикантам світу. Із застосуванням гітар та підсилювачів компанії записувалися усі відомі композиції кількох останніх десятиліть, які стали популярними хітами. Лінійку підсилювачів Fender наповнюють моделі, які продаються краще усіх інших, та дозволяють виконавцю використовувати у своїй творчості понад сто тональностей у рамках єдиного підсилювача. Цього разу асортимент поповнився абсолютно новими пристроями, які спільно разом з іншими моделями утворюють колекцію виробів Contemporary-Digital.

Легендарний бренд змінив у свій час розуміння сучасної музики у світі, а інструменти, виготовлені маркою, відомі та неймовірно цінуються гітаристами та колекціонерами. 

Історія компанії колись почалась саме з того дня, коли її ідейний засновник вирішив поліпшувати ситуацію зі звучанням гітар, шляхом поєднання запиту та інновацій. Тож за традицією, торгова марка прислухалась до зауважень та побажань виконавців та вдосконалила пристрої, які існують. 

Попереднє оновлення було презентацією трьох варіантів гітарних комбопідсилювачів Mustang GT40, GT100 та GT200. Цими новинками передбачено рішення для домашнього використання, і рішення для репетицій та гри в невеликих приміщеннях, а також для великих студій та сцен. 

Цього ж разу на виставці у Каліфорнії Fender похизувалася інноваційними Mustang GTX50 та GTX100, чим викликала значний інтерес публіки. Пропонуємо докладніше дізнатися про ці новинки. Корпуси цих моделей будуть наповнювати нові динаміки та потужні процесори.

Керувати ж комплектом налаштувань доступно вручну та через спеціальний додаток. 

GTX50 за думкою виробника пропонує користувачам значну економію грошей. Пристрій до того ж показаний у зовсім новому дизайні, вже готовий до роботи, і, як люблять робити майстри компанії, надзвичайно довговічний. Міцний та потужний тон нового спікеру Celestion обіцяє: нинішній мустанг буде лунати ще краще, ніж будь-коли. Є можливість гнучко взаємодіяти із різноманітним обладнанням через ножний перемикач, який легко перетворює модерновий гаджет у той, що круто підходить до живого виконання.

Особливості Fender Mustang GTX50, які підкреслив виробник:

  • Теперішні устрої мають у собі традиційні риси та ознаки класичних переваг найуспішніших підсилювачів, які позначилися попередньо, як провідні, та змогли задати еталон саунд якості в індустрії. 
  • Наявність потужного дванадцяти дюймового динаміка Celestion.
  • Одразу дві сотні вбудованих пресетів користувача, які за бажанням легко змінюються під кожен окремий музичний стиль.
  • Сучасний додаток TONE 3.0, що працює і в IOS, і в Android для охочих поглибленого редагування та дає змогу резервного копіювання, відновлення налаштувань та ще багато чого. 
  • Є змога додатково під’єднувати футсвітч GTX-7.
  • Вага нового члену e родині підсилювачів бренду — 8,84 кг.


Настала черга представити Mustang GTX100: нарешті сміливий та зухвалий новий комбік, бо має безпрецедентний комплект функцій та потужну продуктивність. Виробник наповнив його влучними вміннями, багатьма ефектами та понад 200 пресетами. Ця модель — результат багатьох років досліджень, які знайшли втілення у технологіях сьогодення.

Fender Mustang GTX має широкий вибір підсилювачів, ефектів та готових пресетів серед яких:

  • Класика Fender, як Blues Jr. та Vibro King
  • Підсилювачі JazzChorus Clean та Silver Jubilee
  • Класичні ефекти Overdrive, Fuzz, Delay та Pitch Shift

    

Очікується, що такі потужні можливості стануть підштовхувати виконавців всіх жанрів та напрямків до нових пошуків, нових комбінацій та міксів. Можливість приєднати ефекти, які тепер існують, у будь-якій частині звукового маршруту, вважається революційною зміною. Донедавна таке можна було зробити заледве з процесорами найвищого рівня. Наразі ж це доступно будь-якому виконавцю, який має Mustang GTX. 

Чіткий повнокольоровий монітор дає змогу відстежувати усе, що відбувається у налаштуваннях пресетів. Можливість працювати з Bluetooth та протестувати новітній додаток, який є у вільному доступі, робить взаємодію з модернізованим підсилювачем наповненою суцільним задоволенням. WiFi-можливості цифрового пристрою приєднають вас до оновлень, тому підсилювач буде постійно самостійно поліпшуватись. За для цього інтерфейс додатку Fender Tone версії 3.0 повністю було змінено.

Тепер творити за допомогою нього стало ще краще на принципово новому рівні якості. Єдина платформа, що дозволяє робити огляд звуку усіх пристроїв бренду, доступна користувачам в їх смартфоні. Як завжди, у компанії, це рішення лаконічне та ефективне. 

 

З мобільним додатком усе робиться неймовірно просто та зручно. З самого початку ідея управляти звуком з програми — неперевершена, бо телефон завжди у вас під рукою, а комбік може бути десь у кутку, під столом або ще у якомусь зручному місці. Коли ти сидиш перед ноутбуком з гітарою, у навушниках, останнє що хочеться зробити, це встати, щоб пройти пару кроків та злегка підлаштувати рівень низьких частот. Як ще один додатковий бонус, Tone має тюнер, який також зображується у смартфоні й на дисплеї підсилювача. 

У поєднанні з футсвічем FENDER GTX-7, нові моделі будуть розкішно себе виправдовувати у сценаріях великої сцени, та як інструмент саунд дизайну, хоча є поціновувачі, які бажають використовувати цю потужну іграшку у себе вдома. У цілому вважаємо, весь музичний світ зрадів такому потужному оновленню від Fender. 

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.