Новини від Fender - Player Lead II & III !

Шлях розвитку бренду Fender дуже схожий на шлях до успіху легендарних рок-груп. Спочатку майданчиками для презентації компанії були маленькі клуби та танцполи Каліфорнії, а потім їх композиції могли лунати вже на аренах та стадіонах. Однак репертуар прославленої групи гримить на весь світ не тільки всім відомими хітами, але і речами не менше значущими, хоч і не такими розповсюдженими. 

У компанії з'являються справжні цінителі, шанувальники та фанати. Вони підтримують бренд, відмінно розбираються в його продуктах і розповідають про це іншим. Якщо ви один з таких прихильників Fender, то вам пощастило!

Тому що Fender, яка постійно дивує, на цей раз презентує серію своїх чудових гітар Lead. Можна вважати це справжнісіньким салютом з минулого. Ще в 1979 році, коли ці гітари вперше презентували, задум засновників бренду був в тому, щоб подарувати публіці можливість мати доступні гітари відмінної якості. Це повинні були бути інструменти, схожі на "вантажні" легендарні моделі, але при цьому мати свої власні неповторні параметри та звучання.

Світ побачили кілька варіацій

Зрештою гітара, яка вінчала серію, мала цілісний компактний корпус особливої ​​форми, закріплений гриф і відразу два звукознімача з регуляторами, які стали візитною карткою моделей. Під час чергової виставки в цьому році ця компанія зробила важливе нагадування музикантам всього світу цією шикарною серією, показав публіці більш нові моделі Lead II та Lead III.

Дані моделі — це складова відомої серії Player, комплекту авторських, але цілком доступних інструментів, які роблять в далекій Мексиці. Таким чином вдається стримувати обіцянку бренду, зберігаючи демократичну ціну на продукцію, не забуваючи про якість. Зовнішню подібність було ретельно скопійовано. Mензуру залишили незмінною і вона дотепер становить 648 мм. Злегка було змінено гриф, виріс радіус накладки. Нові моделі тепер мають корпус з вільхи та клена.

Lead II та Lead III

Незважаючи на те, що лінійка Lead це не абсолютно точна копія з давніх інструментів, їх натуральність підкреслюється виробниками вінтажним тисненням у вигляді характерної літери «F», точно таке ж рішення компанія використовувала в сімдесятих. Як і в ті часи, в інструментах Fender застосовується закріплений струнотримач, з фіксацією струн через корпус. Цей нюанс добре впливає на повідомлення вібрацій від струн до корпусу і відповідно підтримує сустейн.

Серія представлена ​​кількома моделями:

PLAYER GUITARS - це легендарні вироби з формами, що запам'ятовуються. Неповторний звук Fender, оформлений шикарними класичними кольорами.

PLAYER LEAD II & LEAD II

PLAYER LEAD II & LEAD II

Це репліка моделей з щасливих вісімдесятих. Різкий та гарячий звук плюс класні звукові рішення дарують сенсацію любителям незвичайного свіжого звуку.

THE LEAD II

THE LEAD II

Player Lead II точно копіює креативні моделі кінця 70-х років, йдуть зі звукознімачем Player Series Alnico. Крім звичного трьох позиційного регулятора на гітарі встановлено додатковий регулятор.

THE LEAD III

THE LEAD III

Дана модель грунтується на унікальній моделі 1982 року, вона має два хамбакера Player Series Alnico 2 з багатозадачною функцією розділу котушок звукознімачів. Така функція дозволяє швидко переключаться з великої потужності на тонке нюансне звучання.

Новини від Fender - Player Lead II & III !

Інтернет-магазин "8 НОТА" завжди радий проконсультувати Вас в моделях, брендах та наявних акціях. Звертайтесь, ми із задоволенням збережемо Ваш час та сєкономім Ваші кошти. В нас зручний зрозумілий інтерфейс, та гнучна система сплати. Робіть покупки всього в кілька кліків! А наші поштові служби забезпечать своєчасну та дбайливу доставку товару в будь-який куточок України!

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.