Нові ціни на акустичні системи Proel серії V PLUS!

Серія V PLUS - це еволюція відомої V серії акустичних систем PROEL, які забезпечують абсолютну цінність за рівнем продуктивності, техніки та дизайну за більш доступною ціною.

Ці ультрапортативні акустичні системи об'єднуються в ретельно спроектованому та легкому корпусі самим чітким та найточнішим звучанням PROEL із технологією підсилювача класу D, що забезпечує неперевершене рішення АС за ціною.

Чотири моделі, V8PLUS, V10PLUS, V12PLUS та V15PLUS, мають надзвичайно ефективний модуль підсилювача.Завдяки використанню технології SMPS ця потужність поставляється у надлегкому корпусі, що робить V PLUSнайбільш портативним динаміком PROEL. Енергетичний модуль розміщений у повністю герметичній алюмінієвій коробці, яка забезпечує захист, ідеальну ізоляцію корпусу зовні та надзвичайно ефективне охолодження.

Завдяки ретельно підібраним динамікам та складній активній електроніці, включаючи подвійні CLIP лімітери для нестримного звучання навіть на найвищому рівні, звук V PLUS точно налаштований у кожній деталі, щоб забезпечити нечувану продуктивність за привабливою ціною!

Акустичні системи V PLUS, вираження найсучаснішого італійського дизайну, включають в себе надзвичайно зручну верхню ручку багажника для зручності переносу. Нахилена форма дозволяє їм бути розміщеним на їх стороні і використовуватись також як монітори.

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.