Нова стратегія CASIO в Україні

Спільними зусиллями ACROPOLIS та CASIO Music Europe було проведено презентацію музичних інструментів бренду CASIO, остновною темою, стала нова серія синтезаторів CT-X. Окрім цього, йшлося і про цифорові фортепіано Grand Hybrid, Privia та Celviano

Презентацію було проведено під лозунгом „Дати можливість кожному отримувати радість від гри на музичному інструменті“, який пояснює нам фундаментальну концепцію філософії бренду СASIO. У сучасному світі кожен музичний інструмент повинен бути корисним для суспільства. Музика та інструменти мають допомогати розвивати таланти, формувати нові покоління творців та любителів музики. Підтримувати культурний рівень нашої країни!

КЛЮЧОВІ ТЕЗИ 


Концентрація уваги - музична освіта 
А саме - підтримка музичних шкіл й заохочення молодого покоління до активного знайомства з музичними інструментами та музикою в цілому.

Інформаційна ера 
CASIO створює надзвичайні сучасні інструменти та обладнання, вони еволюціонують синхронно з інноваційними розробками, однак рівень знань про них не високий.

Розробляючи високоякісні сучасні музичні інструменти з винятковими звуковими технологіями протягом тривалого часу, CASIO демонструє свою користь для суспільства. Розділяючи філософію CASIO Music, ми бачимо свою місію у розвитку повсякденної музичної культури в Україні, пропонуючи людям найкращі клавішні інструменти і найсучасніші підходи до гри, які б максимально сприяли творчому розвитку користувачів.

Підписуйтесь на наші сторінки у соцмережах та на E-mail розсилку. Будьте в курсі останніх новин та новинок у світі музикальних інструментів та обладнання!

З повагою, ваша 8НОТА=)

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.