Korg KR-55 Pro: огляд портативної ритм-машини та рекордера

У сучасній музиці ритм є основою пісні. Незалежно від того пишете Ви поп-музику чи баладу, барабани надають пісні новий рівень. Цього року Korg порадував музикантів ще однією новинкою – сучасною драм-машиною Korg KR-55 Pro.

Компанія Korg вже протягом багатьох десятиліть працює на ринку ритм-машин. І старший брат нового KR-55 Pro, більший за розміром, але функціональний, Korg Rhythm 55d, одразу після випуску в 1978 році став хітом. Незважаючи на габаритність, Korg Rhythm мав велику кількість високоякісних пресетів, що використовувались відомими Jean-Michel Jarre, Trio, Depeche Mode та багатьма іншими музикантами.

Відроджений у 2018 році, новий Korg KR-55 Pro має таку ж універсальність, але вже у більш компактному та легкому корпусі. Він оснащений ще більшою кількістю можливостей і Ви можете взяти його будь-куди.

KR-55 Pro має 24 паттерни, включаючи ритми натхненні роком, джазом, блюзом, боссановою та самбою. При цьому всі удари спочатку виконуються справжніми барабанщиками. Для більшої різноманітності він також включає звуки конго та кахону.

Для кожного паттерну є два варіанти, а також два різні наповнення барабану та унікальне закінчення пісні. Незалежно від того, наскільки швидко або повільно Ви встановите кожен паттерн, вони звучать абсолютно природно та дуже якісно.

Завдяки гнучкості і універсальності Korg вивів пристрій на новий рівень, презентувавши в ньому опцію play-playlist. Завдяки цьому тепер можна поєднувати свої улюблені ритми, варіації і заливки, щоб створити барабанну партію для пісні hands-free. Можна створити 30 банок ланцюгів, що складе 30 окремих пісень.

Новий пристрій Korg також обладнаний трьохканальним мікшером з одним XLR і двума ¼-дюймовими роз'ємами на верхній частині машини, а також трьохполосним еквалайзером, рівнями і реверберацією. Ці функції у поєднанні з можливістю гучного зв'язку роблять KR-55 Pro неймовірно корисним для живого виконання.

Вихід на стерео ¼ дюйма на задній панелі пристрою дозволяє безпосередньо підключитися до будь-якої PA системи, незалежно від того чи є у вас ще один мікшер чи тільки підсилювач. Також є вхід для футсвітчу і Ви можете сконцентруватися на своєму виконанні й дозволити машині виконувати роботу, точно так само, як справжній барабанщик дозволив би Вам це зробити.

Окрім цього, з Korg KR-55 Pro можна створювати і додавати живі заливки на стрічку.

У ньому також вбудований тюнер, тому все, що Вам потрібно для концерту – лише KR-55 і Ваш інструмент.

Мікшер KR-55 Pro також подвоюється як аудіоінтерфейс для вбудованого багатоканального рекордеру. Після встановлення зовнішньої SD-карти, можна робити запис. Авторам композицій важливо мати можливість записувати свої ідеї швидко, легко і ефективно, і KR-55 Pro робить це можливим.

Також є можливість завантаження треків чи інших звуків на пристрій через SD-карту. Регулятор темпу може працювати із зовнішніми доріжками, завдяки чому Ви можете практикувати свої улюблені мелодії на будь-якій швидкості, зручній для Вас. У багатьох відношеннях це дуже схоже на концепцію аранжувальної станції, яка дозволяє створювати, записувати і зберігати Ваші матеріали.

Korg KR-55 Pro має адаптер постійного струму, що входить у комплект поставки. Проте Ви також можете увімкнути його за допомогою 6 батарей АА, що робить можливим його використання у будь-якому місці.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ТОВАР

Підписуйтесь на наші сторінки у соцмережах та на E-mail розсилку. Будьте в курсі останніх новин та новинок у світі музикальних інструментів та обладнання!

З повагою, ваша 8НОТА=)

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.