Грег Філліганс з Korg Kronos та Korg Grandstage

Грег Філліганс наживо виступив на Sweetwater. Крім цього, музикант обговорив з аудиторією свою неймовірно насичену кар'єру запрошеного музиканта та продюсера з такими артистами, як Майкл Джексон (Michael Jackson), Ерік Клептон (Eric Clapton), Стіві Вандер (Stevie Wonder) та ін.

Вже протягом півстоліття корпорація Korg є лідером і творцем стандартів у галузі технологічного новаторства і високої якості звукового обладнання. За цей час інженери Korg створили цілі категорії продуктів, розробили передові і найбільш популярні моделі синтезаторів і клавішних, які не розчаровують навіть найвимогливіших музикантів у всьому світі. Грег Філліганс є одним з найвідоміших музикантів світу і він часто віддає свою перевагу клавішним інструментам Korg.

Обидва інструменти, які він використав під час свого виступу, – Korg Kronos і Korg Grandstage, – вражають від початку і до кінця.

Вони є не просто черговими моделями, а являють собою нову окрему віху на еволюційному шляху розвитку робочих станцій і сценічних піаніно, уособлюючи найсвіжіші ідеї і провідні технології. Ці інструменти пропонують музикантові практично невичерпний запас захоплюючих незрівнянних звуків для його творчості.

«Мені подобається Korg Kronos, тому що це природна кульмінація його попередників – Korg Triton і Trinity, від яких я багато отримав за останні два десятиліття» – ділиться враженнями Грег Філліганс.

Підписуйтесь на наші сторінки у соцмережах та на E-mail розсилку. Будьте в курсі останніх новин та новинок у світі музикальних інструментів та обладнання!

З повагою, ваша 8НОТА=)

Купити в 1 клік
Продовжити покупки


Ваше замовлення успішно оформлено! Ми обов'язково зв'яжемося з Вами найближчим часом.